Stuur ons een berichtje

Nathan Reinds

KINK op Down The Rabbit Hole - Zondag

Dit weekend was de zesde editie van Down The Rabbit Hole en KINK was er bij en maakte live radio vanaf het festival. Zo hoorde je de gehele dag interviews, livesessies in Studio Rabbit en live optredens vanaf het festivalterrein.

Tim test Down The Rabbit Hole bezoekers

Tim Op Het Broek ging het festivalterrein op om mensen te vragen of zij Dead Santa & The Refrigerator nog gingen checken en wat zij vonden van het nieuwe album. Maar er was een klein addertje onder het gras, er stond helemaal geen Dead Santa & The Refrigerator op de line-up en de band bestaat überhaupt niet. Benieuwd hoe mensen hierop reageren? Check het fragment hieronder

00:00
03:10

Parcels

Parcels werd last minute toegevoegd aan de line-up als vervanger van Sam Fender die had afgezegd wegens stemproblemen. Wat iedereen enorm jammer vond, maar de Australische band heeft bewezen dat ze meer dan een waardige vervanger zijn. Terwijl veel mensen nog hun roes aan het uitslapen waren op de camping of aan het yoga'en waren knalde Parcels al in de Teddy Widder. Later kwamen ze nog even op bezoek bij Tessa in de KINK studio. De band was positief verrast door de volle Teddy Widder, omdat ze lage verwachtingen hadden van het optreden door de late boeking. Verder vertellen ze over hun samenwerking met Daft Punk en eventuele andere samenwerkingen met artiesten. En krijgt Tessa dan eindelijk antwoord op de vraag waarom er geen spaties zitten tussen de woorden in songtitels van de band? 

00:00
07:26

Datum

8 juli 2019

SHARE

NU op KINK

Kate Bush

Running Up That Hill

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje