Stuur ons een berichtje

Nathan Reinds

KINK op Down The Rabbit Hole - Vrijdag

Dit weekend was de zesde editie van Down The Rabbit Hole en KINK was er bij en maakte live radio vanaf het festival. Zo hoorde je de gehele dag interviews, livesessies in Studio Rabbit en live optredens vanaf het festivalterrein.

Op de vrijdag speelde onder meer Frank Carter & The Rattlesnakes, De Staat, dEUS en Editors. Daarvan verschenen een aantal artiesten ook nog in de KINK studio!

Frank Carter & The Rattlesnakes

Frank en Dean van Frank Carter & The Rattlesnakes bij Michiel Veenstra op bezoek in de KINK studio op het festival. Hier praten zij over hun energieke shows, de circle pits die vrijwel altijd ontstaan en hoe zij de veiligheid van vrouwen waarbogen tijdens hun shows. Hieronder kan je het hele interview terugluisteren. 

00:00
04:47

Festivalpodcast: Down The Rabbit Hole-editie

In Studio Rabbit werd een stukje van de zomerse festivalpodcast opgenomen. Hierin werd Down The Rabbit Hole flink onder de loep genomen. Benieuwd naar deze podcast? Beluister 'm hier

Editors, Editors en nog meer Editors

Voor een volle Studio Rabbit en de kijkers van de livestream mocht Michiel Veenstra Russel Leeches en Tom Smith van Editors interviewen. Hier werd natuurlijk nieuwe single, en ex KINK-XL Frankenstein besproken, maar ook wellicht nieuw werk en The Blanck Mass sessions.  

Terwijl Michiel sprak met Russel en Tom, kreeg Tim Op Het Broek bezoek van de twee andere bandleden van Editors, namelijk Ed Lay en Elliot Williams. Hier kwam al snel bitterballen te spraken, maar ook het minder snel bekend worden dan frontman Tom. Bekijk het interview met de drummer en gitarist terug!

Beide interviews met de bandleden van Editors zijn ook terug te luisteren, klik hier

Datum

7 juli 2019

SHARE

NU op KINK

Within Temptation

Stand My Ground

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje