Stuur ons een berichtje

Nathan Reinds

KINK op Down The Rabbit Hole - Zaterdag

Dit weekend was de zesde editie van Down The Rabbit Hole en KINK was er bij en maakte live radio vanaf het festival. Zo hoorde je de gehele dag interviews, livesessies in Studio Rabbit en live optredens vanaf het festivalterrein.

Underworld

Zaterdagavond sloot Underworld de Hotot af met een spectaculaire show.  Natuurlijk vol met imposante visuals en keiharde beats. Eerder die dag hadden Michiel Veenstra en Karl Hyde van Underworld het over experiment 'Drift', zwemmen in het meer bij Down The Rabbit Hole en het wederzien van vrienden en oude crewleden op festivals. 

"Most of our crew that we came in with this morning, they've all got their speedos and they're going to be out there. I would'nt look, it's going to be very ugly." 

 

00:00
06:36

Radio god Tim Op Het Broek in actie

Tim liep twee enorm enthousiaste dames op het lijf op Down The Rabbit Hole. Ze kende KINK nog niet, maar zodra hij vertelde wat wij doen en wat wij hebben uitgezonden op Down The Rabbit Hole konden de meiden hun enthousiame niet meer bedwingen. Luister het hilarische fragment snel terug!

Vampire Weekend

De zaterdag van Down The Rabbit Hole zat het weer niet altijd mee, na flink wat regenbuien was het Vampire Weekend die de buien deed verdwijnen. Met het nieuwste album 'Father of The Bride' onder de arm en veel oude hits kreeg Vampire Weekend iedereen keihard aan het dansen zoals geen enkele andere artiest dit weekend! Het was misschien zes jaar geleden dat band uit New York in Nederland stond, maar iedereen houdt nog steeds van ze.

Thom Yorke

Wie vooraf het blokkenschema van het festival had bestuurd moet minstens éeén ding zijn opgevallen: Thom Yorke in een overdekte tent. Daar is hij toch veel te groot voor? Dat bleek zeker het geval te zijn, want zelfs tot ver buiten de tent stond het veld vol met mensen die de show van de frontman van Radiohead wilde zien. 

SONS

Voordat SONS in de Fuzzy Lop speelde, kwamen ze eerst langs in Studio Rabbit voor een intieme sessie. Alhoewel, intiem. Je werd eigenlijk gewoon keihard je sokken uitgeblazen door onze zuiderburen. Een kopje koffie om wakker te worden was echt niet meer nodig na deze show. Later kwamen de heren van SONS nog langs bij Tessa Mol in de KINK studio. 

00:00
05:27

Balthazar

Voordat Balthazar met het album 'Fever' kwam, werkte de bandleden allemaal aan verschillende soloprojecten. Michiel praatte met Jinte en Maarten over de invloed van deze soloprojecten op de nieuwe muziek van Balthazar en wat er verandert is sinds die tijd. Ook denkt Maarten dat ze alweer aan het schrijven zijn voor de volgende Balthazar plaat.

00:00
04:17

Datum

8 juli 2019

SHARE

NU op KINK

Franz Ferdinand

No You Girls

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje