Stuur ons een berichtje

Peter Gowland

Zo klinkt de oerversie van Weezer's Undone (The Sweater Song)

Weezer viert het 30-jarig jubileum van hun Blue Album met een speciale heruitgave die op 1 november uitkomt! Ook heeft de band laten horen hoe de oerversie klonk van één van de grootste hits va het album.

De luxe editie komt in verschillende versies, waaronder digitaal, een 3-CD set en een Super Deluxe vinyl boxset met 4 LP's, een 10-inch en een 7-inch plaat. De Super Deluxe versie bevat maar liefst 50 nummers, waarvan 36 nog nooit eerder zijn uitgebracht. Denk aan zeldzame demo's, vroege repetities, live-opnames, en BBC radio sessies. Als extraatje krijg je ook nieuwe liner notes van Weezer-historicus Karl Koch, samen met unieke foto's en toffe extra's zoals posters, stickers en een 12-zijdige dobbelsteen (check de lyrics van In The Garage maar...).

Voor de echte fans: er komt ook een Ultra Limited Edition van de boxset, waarbij 100 gelukkigen een exemplaar krijgen dat verpakt is in een écht gebreide trui, ondertekend door de bandleden. Die is inmiddels trouwens al lang uitverkocht.

REPETITIE

Weezer heeft ter ere van deze aankondiging ook de allereerste opname van Undone (The Sweater Song) gedeeld, afkomstig van hun allereerste bandrepetitie.

Datum

5 september 2024

SHARE

NU op KINK

Gaslight Anthem

The '59 Sound

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje