Stuur ons een berichtje

Jasper Leijdens

Jurre van Queen's Pleasure was een uur lang te gast bij KINK In Touch

Queen’s Pleasure is terug! Het heeft een flinke poos geduurd, maar de band maakt zich nu op voor de release van een lang verwacht tweede album. Om dat te vieren is frontman Jurre Otto een uur lang te gast bij KINK dj Jasper Leijdens in KINK In Touch.

Het laatste geluid van Queen’s Pleasure stamt uit het begin van 2020. Sindsdien heeft de band zich, om overduidelijke redenen, flink moeten herpakken. De band leek van de aardbodem verdwenen, maar nu is de herstart daar. Het nieuwe album komt er eindelijk aan, en de jongens staan te popelen om weer op te treden. 

EXCELSIOR

De nieuwe plaat van Queens Pleasure is geproduceerd door  Frans Hagenaars, dezelfde man die het nieuwste werk van label genoten Johan onder handen heeft genomen. In de KINK Studio speculeren Jasper en Jurre over de spanning die nieuwe muziek met zich mee brengt. Zowel als artiest in Queen’s Pleasure, en als fan van Johan. 

KINK In Touch heeft geregeld toffe artiesten als co-host. Eerder waren dat o.a. Yungblud, Shame en Tape Toy. Luister het hele gesprek met Jurre van Queen’s Pleasure hieronder terug.

00:00
18:25

Datum

30 juni 2023

SHARE

NU op KINK

Aerosmith

Cryin'

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje