Stuur ons een berichtje

Yungblud was bij KINK In Touch: komt er een samenwerking met Robert Smith aan?

's Ochtends vroeg kwam Yungblud met het vliegtuig vanuit LA aan in Nederland, en 's avonds kwam hij langs bij KINK In Touch. De wereldster nam uitgebreid de tijd voor interviews en live-sessies bij KINK. Bekijk hier het hele bezoek van Yungblud aan KINK!

HECTISCH TOURSCHEMA, FAN VAN ALEX TURNER, YUNGBLUD MEDITATIE, EN SAMENWERKEN MET ROBERT SMITH?

Een uur lang was Yungblud co-host bij KINK-dj Jasper Leijdens tijdens KINK In Touch. Zijn drukke tourschema werd besproken, Dominic vliegt van LA, naar Londen, naar Amsterdam, en weer terug! Toen Jasper vroeg naar artiesten waar Yungblud inspiratie van krijgt, was het antwoord Robert Smith van The Cure, 'Is this a clue?!'... Jasper en Dom spraken verder over zijn fans (die hem voor de deur op zaten te wachten), over zijn Halloween show in Paradiso, en het nieuwe album dat er in september aan komt. Ook deed de normaal vrij energieke en luide Yungblud speciaal voor KINK een rustgevende meditatie, gebaseerd op zijjn songteksten.

Check het volledige bezoek van Yungblud aan KINK hieronder:

LIVESESSIE

Uiteraard had Dom ook een gitaar meegenomen naar de studio om in een akoestische setting wat van zijn nummers live te spelen. Kijk hieronder naar hoe hij 'The Funeral' en 'Don't Feel Like Feeling Sad Today' live speelde tijdens KINK In Touch!

Datum

12 augustus 2022

SHARE

NU op KINK

The Beaches

Takes One To Know One

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje