Stuur ons een berichtje

Fenna Jensma

Tape Toy In de KINK Studio over Kelly Clarkson en Lowlands

De nieuwe EP van Tape Toy verschijnt op 14 april, maar voor KINK-dj Jasper Leijdens heeft de band alvast een voorproefje. In de KINK Studio kunnen Roos, Marc, Wesley en Maurice ongefilterd hun meningen, ideen en creativiteit kwijt in dit draaideur-interview.

Zelfs het Nederlandse opperfestival Lowlands is niet veilig. De leden van Tape Toy zijn het er onderling niet over eens: is het een geweldig festival, of juist het schoolvoorbeeld van gentrificatie? Hierbij steekt de band ook hand in eigen boezem. Het bezoeken van een dergelijk festival als band is anders dan als bezoeker. Desalniettemin is niet te ontkennen dat Lowlands is in de loop der jaren flink verandered. Discussie alom. 

NAMEDROPPING

Terug na het ongekende succes met Inhaler: het spelletje namedropping. Jasper stelt een vraag en Tape Toy moet zonder na te denken de eerste naam roepen die boven komt drijven. Het opvallendste antwoord, dat bovendien meerdere kerden genoemt wordt, is zonder twijfel Kelly Clarkson. Wat deze zangeres voor Tape Toy betekent zie je in het interview hieronder. 

De nieuwe EP van Tape Toy heet TTYS. De release wordt op 15 april groots gevierd in Skatepark Noord. Meer info hier.

Datum

6 april 2023

SHARE

NU op KINK

Gorillaz

Cracker Island

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje