Stuur ons een berichtje

Luister terug: Podium Victorie in KINK Clubcircuit

In KINK Clubcircuit neemt iedere week een poppodium de zender over om een uurtje ouderwets lawaai te maken. Omdat het er al zo lang stil is. Afgelopen zondag nam de crew van Podium Victorie de KINK Studio over. Luister hun uitzending nu terug.

POPPODIUM VICTORIE 

Podium Victorie bestaat sinds 2009, toen opgericht aan de Breedstraat in Alkmaar. In 2017 verhuisde Victorie naar een prachtig nieuw pand aan de Pettemerstraat met een grote zaal van ruim 900 personen, een kleine zaal voor 225 personen en een dakterras waar 600 mensen. In de afgelopen jaren stonden o.a. acts als White Lies, Anthrax, S10, De Staat en DeWolff in Victorie. Naast live concerten in groot aantal genres programmeert Victorie een gevarieerd dance-aanbod met ondermeer urban en hiphop, guilty pleasures en house, maar ook vernieuwende festivals. Kortom; in Victorie is van alles te vinden, maar op dit moment is het er rustig. 

Zondagavond hoorde je programmeurs Frank Satink en Tobias Huveneers en marketingcoordinator Frank van Roessel in KINK Clubcircuit Ze draaiden muziek van onder andere IDLES, WIES en EUT en Personal Trainer. 

00:00
55:02
Victorie Alkmaar

Datum

13 april 2021

SHARE

NU op KINK

The Maccabees

Pelican

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje