Stuur ons een berichtje

Luister terug: EKKO in KINK Clubcircuit

De coronacrisis treft de Nederlandse poppodia keihard. Geen zwetende massa bij een concert, er worden geen biertjes getapt en in de prachtige zalen is het (veelal) muisstil. KINK geeft deze podia een podium. In KINK Clubcircuit neemt iedere week een ander poppodium de zender over en hoor je hun verhalen en favoriete tracks. Afgelopen zondag was poppodium EKKO aan de beurt.

EKKO UTRECHT

Het prachtige pand van poppodium EKKO ligt aan de gracht, aan de Bemuurde Weerd in Utrecht. Sinds 1986 bestaat de EKKO. Je hoort en ziet van alles: er is een breed spectrum aan live-muziek, clubnachten en spoken word. Vrijwel elke genre of niche is te vinden in het historische pand. En dat hoor je ook terug in het KINK Clubcircuit. De crew van EKKO heeft bij elkaar gezeten en zorgvuldig tracks uitgekozen die ze willen laten horen. Ze kozen 10 tracks uit die allemaal een link hebben met EKKO en vertellen daar bijzondere verhalen bij. Je hoort Marlies, Dave, Rick, Dirk en Ilona. 

 

00:00
58:21

TRACKLIST

Porridge Radio - Born Confused

In 2019 stond Porridge Radio in een van de 'extra locaties' van EKKO (De Kromme Haring). De mensen die er waren kregen een legendarische show en een voorproefje van Every Bad. 

Arp Frique - Kamajo

Dave vertelt over het educatieprogramma van EKKO en wat Arp Frique daarmee te maken heeft.

Amenra - Children of The Eye

Rick noemt Amenra de hardste band uit Belgie. Vooral live is het van een andere dimensie. En dat was in 2014 in EKKO ook het geval. Weet je nog? 

Corridor - Grand Cheval 

Ilana tipt Corridor als een van de beste nieuwe indie bands van dit moment. Corridor is helaas al twee keer verplaatst, maar we zetten in op voorjaar 2021! 

Ray Fuego - Doekoedoekoe 

Ray Fuego laat volgens Dirk zien dat indie, punk en hiphop dichterbij elkaar liggen dan je denkt. Ray Fuego stond al regelmatig, in verschillende formaties, in EKKO. 

Meetsysteem - In Heaven 

Meetsysteem bracht in 2019 'Geen Signaal' uit. Heel dromerig, fijn en funky. Weten jullie nog, toen hij in december 2019 in EKKO stond? 

Kate NV - Plans 

Voor programmeur Ilana dé act die ze nog zou willen boeken in EKKO! 

La Loye - To Live Underwater 

La Loye stond al twee keer in EKKO en programmeur Dirk hoopt dat ze nog veel vaker komt. Want dat is het mooiste; jong talent een podium bieden en zien groeien. 

IKRAAAN - Reflectie 

EKKO houdt hoop; er is 'gewoon' een najaarsprogramma. IKRAAAN is een van de eerste die naar Utrecht komt in september. 

Crack Cloud - The Next Fix 

De Nijverheid is ook een van de extra locaties van EKKO, waar ze de wat rauwere shows programmeren. Waaronder Crack Cloud, zij stonden er vorig jaar. 

EERDER TE HOREN IN KINK CLUBCIRCUIT

2 augustus: PAARD in Den Haag

Datum

9 augustus 2020

SHARE

NU op KINK

Fontaines D.C.

In The Modern World

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje