Stuur ons een berichtje

Quarantaine tips van Jasper Leijdens

Heb jij ondertussen alle streamingdiensten uitgespeeld en weet je niet meer wat je moet kijken, lezen of luisteren? De komende tijd geven de KINK-dj's tips wat hen door deze rare periode heen sleept. First up: Jasper Leijdens!

FILM

Eén van de laatste films die ik heb gekeken is The Gentlemen, met über Amerikaan Matthew McConaughey en über Brit Hugh Grant! De muziek trouwens ook geweldig met 'That's Entertainment' van The Jam als hoogtepunt

SERIE

Afterlife. Ricky Gervais is een koning als het gaat om ongemakkelijke en pijnlijke situaties bespreekbaar maken. Pijnlijk onderwerpen met een lach en soms een traan.

ALBUM

Het nieuwe album van Gerry Cinnamon - The Bonny! De ongekroonde muzikale koning van Schotland. Tekstueel gaat het verder dan zijn eerste album, een stuk meer duister soms zelfs. Ook al schijnt de zon ook regelmatig op het album gelukkig! ('Canter', 'Sun Queen', 'Where We’re Going')

PODCAST

Ik geniet altijd van George Ezra & Friends. Hij spreekt muzikale vrienden over het muzikanten leven. Mooi om zo een inkijkje te krijgen in die wereld. Gasten o.a. Elton John, Kurt Vile, Slaves, The Vaccines. Aanrader!

MEER TIPS

Benieuwd naar de tips van de andere dj's? Je leest ze hier:

Datum

3 mei 2020

SHARE

NU op KINK

3 Doors Down

Kryptonite

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje