Stuur ons een berichtje

Quarantaine tips van Frank Stevens

Heb jij ondertussen alle streamingdiensten uitgespeeld en weet je niet meer wat je moet kijken, lezen of luisteren? De komende tijd geven de KINK-dj's tips wat hen door deze rare periode heen sleept. Deze keer aan de beurt: Frank Stevens!

FILM

Back To The Future Trilogie. Ik ben sowieso al nostalgisch aangelegd, maar in quarantainetijd al helemaal. En als je dan toch alle tijd van de wereld hebt, kan je net zo goed je eigen marathon organiseren en deze klassieke trilogie helemaal bekijken. Alle drie de films staan momenteel op Prime video.

SERIE

Parks & Recreation. Met een nieuwe streamingdienst komen ook nieuwe series om te checken. Toevallig wilde ik deze show van de makers van The Office al een tijdje kijken en nu kon ik alle 7 seizoenen bingen in twee weken. De serie neemt een kijkje achter de schermen bij een gemeenteafdeling in het fictieve dorpje Pawnee, Indiana. Bereid je voor op ongemakkelijke, maar geniale humor.

ALBUM

Sweet Freedom  van Michael McDonald. Juist in deze tijd waarin onze vrijheid ver te zoeken is, is de zijdezachte stem van Michael McDonald een verademing. Het nummer 'Sweet Freedom' kwam ik tegen na het luisteren van de Curry en Van Inkel podcast. Helaas staat het nummer zelf niet op Spotify, dus heb ik direct 4 exemplaren op vinyl aangeschaft om te zorgen dat ik ook na het grijsdraaien nog lang van deze banger kan genieten.

PODCAST

The Brillian Idiots. De titel zegt het al, een podcast die voor de helft met briljante hot-takes, en voor de andere helft met complete onzin gevuld is. Comedian Andrew Schulz en radiomaker Charlamagne Tha God bespreken wekelijks alles van sport tot muziek tot politiek op een hilarische manier waarbij een blad voor de mond niet van toepassing is.

MEER TIPS

Benieuwd naar de tips van de andere dj's? Je leest ze hier:

Datum

8 mei 2020

SHARE

NU op KINK

Fontaines D.C.

In The Modern World

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje