Stuur ons een berichtje

Limp Bizkit met Joe Biden, Vladimir Poetin en Tom Cruise?

Limp Bizkit kennen we van hun heftige optredens vol moshpits, gecrowdsurf en andere stunts. Sterker nog, vorig jaar was in de Netflix-serie Trainwreck te zien dat Limp Bizkit flink z'n best deed om het festivalterein van Woodstock '99 af te breken... Met succes. Dus verwacht je ze niet direct in het gezelschap van wereldleiders. Maar dat zijn ze wel!

Heeft allemaal te maken met hun nieuwe nummer 'Out of Style'. Een week geleden deelde de band de videoclip die bij dat nummer zit en het is duidelijk dat de band moderne technologieën omarmt heeft. De bandleden zijn namelijk niet als zichzelf te zien in deze videoclip, maar als wereldleiders zoals Joe Biden, Vladimir Poetin, maar ook Volodymyr Zelensky, Xi Jinping en Kim Jong-Un.

De band maakt hiervoor gebruik van deepfake, waardoor het lijkt alsof al deze politici in een garage staan te rocken, terwijl Mission Impossible-acteur Tom Cruise (met op zijn schort "Woodstock") worstjes om staat te draaien op de barbecue. 

TILBURG

De track komt van het zesde studioalbum van de band, Still Sucks, dat twee jaar geleden uit werd gebracht. Het was destijds het eerste album van de band in 10 jaar. Afgelopen najaar liet de band weten dat de geplande tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa verplaatst zou worden, vanwege problemen met de gezondheid van frontman Fred Durst. Op 9 april staat de band in 013 Tilburg voor een show!

Datum

18 februari 2023

SHARE

NU op KINK

Fontaines D.C.

In The Modern World

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje