Stuur ons een berichtje

Elias Timmermans

KINK Distortion is op Graspop Metal Meeting met o.a. Tool, Alice Cooper, Bring Me The Horizon, en Limp Bizkit!

Al jaren behoort Graspop Metal Meeting tot de top van de Europese Metal festivals. Ook niet gek als je bedenkt dat er jaarlijks 220.000 bezoekers de heilige grond in Dessel betreden om zich te vergapen aan de grootste metal bands op aarde! Van donderdag 20 t/m zondag 23 juni vind dit metalfeestje weer plaats, en KINK Distortion is erbij!

GRASPOP METAL MEETING

Dit jaar zijn Tool, Alice Cooper, Five Finger Death Punch, Judas Priest, Bring Me The Horizon, Avenged Sevenfold, Scorpions en Machine Head de headliners van de twee grootste podia die het festival telt. Voor de rest kun je op deze twee podia die gebroederlijk langs elkaar staan en North Stage en South Stage zijn benoemd onder andere nog de volgende acts voor zien komen: Megadeth, Turnstile, Electric Callboy, Fear Factory, P.O.D, Corey Taylor, Deep Purple, Body Count ft Ice T, Limp Bizkit en Architects voorbij zien komen.

Dit is echter nog niet alles want op de overige drie podia en het classic rock cafe is er natuurlijk ook nog genoeg te beleven met onder andere Slaughter To Prevail, Underoath, Biohazard, Comeback Kid, Pendulum(live), Wolfmother en nog veel meer. Je ziet al dat dit jaar de organisatie van het festival er wederom in geslaagd is om een geweldige lineup samen te stellen en daarom kan dan ook terecht het bordje uitverkocht op de deur.

VOLG KINK DISTORTION

Bij een dergelijk festival met een ijzersterke lineup, kan KINK Distortion natuurlijk niet ontbreken. Daarom is Bjorn van Eeuwijk, host van Bjorn’s Beton Uur, het hele weekend aanwezig om via de socials van KINK Distortion verslag te doen van het festival.
Wil je op de hoogte blijven? Hou dan de komende dagen de socials van KINK Distortion in de gaten!

 

Datum

17 juni 2024

SHARE

NU op KINK

Gaslight Anthem

The '59 Sound

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje