Stuur ons een berichtje

KINK

KINK Presents: Green Day in GelreDome

Als je meest legendarische albums respectievelijk hun 30e en 20e verjaardag vieren, dan is het tijd voor een feestje: Green Day doet dat op 19 juni 2024 in het GelreDome!

Na een heerlijk feestje met Weezer en Fall Out Boy tijdens de Hella Mega Tour in 2022 komen Billie Joe, Tré en Mike terug naar Europa met The Saviors Tour, vernoemd naar het nieuwe album dat begin volgend jaar verschijnt. En daarmee spelen ze ook in Nederland! KINK Presents: Green Day, woensdag 19 juni in het GelreDome in Arnhem!

JARIG

De tour zal uitgebreid stilstaan bij de 30e verjaardag van Dookie en de 20e verjaardag van American Idiot, de twee classic albums van Green Day uit de KINK Album Top 1000. Maar je kunt ook nieuw werk verwachten, zoals hun net nieuw uitgebrachte single 'The American Dream Is Killing Me'. En: ook dit keer komt Green Day niet alleen naar Nederland! In het voorprogramma kun je van The Hives EN van The Interrupters genieten!

De kaartverkoop start op vrijdag 10 november om 10:30 uur. Maar je kunt natuurlijk ook kaarten winnen door naar KINK te luisteren!

Datum

2 november 2023

SHARE

NU op KINK

Biffy Clyro

Bubbles

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje