Stuur ons een berichtje

Dit zijn de jongste albums in de KINK Album Top 1000

Nog tot en met vrijdag hoor je op KINK de Album Top 1000. De lijst bestaat uit de 1000 mooiste platen ooit gemaakt, volgens de KINK-luisteraar. En hoewel we nog maar op de helft van het jaar zijn, is 2020 al goed vertegenwoordigd in de lijst. Dit zijn de 10 jongste albums in de KINK Album Top 1000.

962. The Howl & The Hum - Human Contact 

Human Contact is het debuutalbum van de Britse band The Howl & The Hum. De jonge band wordt al regelmatig op KINK gedraaid met ‘Until I Found A Rose’ en ‘Hall Of Fame’ en is ook terug te vinden in de KINK Album Top 1000. 

819. Bombay Bicycle club - Everything Else Has Gone Wrong 

Na een pauze van zes jaar was daar eindelijk Everything Else Has Gone Wrong van Bombay Bicycle Club. Wat hadden we deze band graag gezien op de festivalweides dit jaar. Het album staat op 819 in de KINK Album Top 1000. 

726. All Time Low - Wake Up, Sunshine 

Op 726 staat Wake Up, Sunshine van All Time Low. Dit is inmiddels het 8ste studioalbum van de Amerikaanse band. Dit meest recente album is ook hun enige notering in de lijst. 

583. The 1975 - Notes On A Conditional Form 

Maar liefst 22 tracks staan er op het laatste album van The 1975. 'If You're Too Shy (Let Me Know)' hoorde je al regelmatig op KINK. Met zo'n uitgebreid boeket aan tracks kan Notes On A Conditional Form natuurlijk bijna niet ontbreken. 

505. Green Day - Father of All... (Motherfuckers)

Green Day staat met maar liefst 7 albums in de KINK Album Top 1000. Het meest recente werk in de lijst is het album dat mensen ook zullen kennen met de gecensureerde titel Father Of All... Je hoorde dit album op nummer 505 in de lijst! 

423. Pearl Jam - Gigaton 

De nummer 1 van de KINK Album Top 1000 is vorige week bekend gemaakt. Met debuutalbumTen bovenaan de lijst heeft Pearl Jam al niks te klagen. Maar ook Gigaton, dat 29 jaar later uitkwam, staat op een mooie plek. 

353. DeWolff - Tascam Tapes 

Er staan maar liefst 3 albums van DeWolff in de lijst. Hun meest recente album Tascam Tapes staat op nummer 353. 

282. Tame Impala - The Slow Rush 

'Lost In Yesterday', 'Borderline' en 'Breathe Deeper', je hoorde ze allemaal al voorbij komen op KINK. Deze tracks staan op het meest recente werk van Tame Impala. The Slow Rush doet het goed en dat zie je ook terug in de lijst. 

281. The Strokes - The New Abnormal 

Wat waren we klaar voor een terugkeer van The Strokes naar Nederland. Daar moeten we helaas nog even een jaartje op wachten, maar gelukkig was daar wel gewoon een new album. The New Abnormal draagt eigenlijk wel de albumtitel van het jaar. 'Bad Decisions', 'Brooklyn Bridge to Chorus' en 'The Adults are Talking' hoor je regelmatig op KINK en natuurlijk ook in de KINK Album Top 1000. The New Abnormal staat op nummer 281. 

 

240. Sports Team - Deep Down Happy

Het hoogst genoteerde, jongste album is Deep Down Happy van Sports Team. Het album is nog geen 2 maanden oud en was ook nog eens het debuutalbum van de Britse band. Op dit veelbelovende debuut staan onder andere 'Fishing', 'Here's The Thing' en 'Going Soft'. KINK-dj Jasper Leijdens schreef een review over Deep Down Happy. Je hoorde Sports Team al regelmatig op KINK, maar gelukkig ook op een heel mooi plekje in de KINK Album Top 1000! 

Datum

14 juli 2020

SHARE

NU op KINK

Fountains Of Wayne

Stacy's Mom

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje