Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Franz Ferdinand, White Lies en de terugkeer van Moss!

De terugkeer van Moss, verliefd op White Lies en misschien wel een nieuwe 'Greatest Hit' van Franz Ferdinand. Er is deze week weer een hoop mooie muziek uitgekomen en hieronder vind je alle nieuwe toevoegingen op de playlist van KINK! Ga ze snel checken!

FRANZ FERDINAND - CURIOUS

11 maart verschijnt het greatest hits album van Franz Ferdinand, met ook twee nieuwe nummers erop! 'Billy Goodbye' heb je de laatste weken misschien wel eens voorbij horen komen op KINK, en nu ga je ook kennis kunnen maken met die andere track, want 'Curious' staat vanaf nu op de KINK playlist!

MOSS - BEFORE IT'S GONE

Moss is terug! En groter dan ooit, letterlijk. Na een klein feestje, rondom het 10-jarig bestaan van het debuutalbum, vroeg gitarist Bob Gibson namelijk of hij terug bij de band kon komen. En sindsdien bestaat Moss uit 6 bandleden. Maar dat maakt de muziek er zeker niet minder om!

WHITE LIES - AM I REALLY GOING TO DIE

Afgelopen week was KINK-dj Tim Op het Broek al helemaal hotel de botel op deze nieuwe van White Lies, alleen krijgt hij er concurentie bij. Want inmiddels zijn meer mensen verliefd geworden op 'Am I Really Going To Die' en dus kun je deze vaker verwachten op KINK!

THOMAS HEADON - HOW DO I KNOW?

Stel, je gaat op een eerste date en na afloop denk je: "Ben ik nu verliefd? Of is het een gevoel van dit moment?" Thomas Headon herkent dat gevoel in elk geval. Hij was in thuisland Australië op een eerste date geweest en schreef daarna deze track, die precies over dat gevoel van twijfel gaat!

BLOC PARTY - THE GIRLS ARE FIGHTING

Zo moet je zes jaar wachten, en zo wordt je alsmaar verwent! Met oud KINK-XL 'Traps' keerde Bloc Party eind vorig jaar al keihard terug en de band heeft ook een nieuw album aangekondigd. Daar moeten we nog op wachten tot 29 april, maar er is wel een nieuwe track van dat album uit!

KIDS WITH BUNS - WAITING ROOM

De primeur van de nieuwe Kids With Buns hoorde je afgelopen woensdag in de avondshow van KINK! Het duo uit België wist vorig jaar al onze aandacht te treken met 'Bad Grades' en ook in 2022 willen Marie Van Uytvanck en Amber Piddington flink doorpakken. In april komt er bijvoorbeeld een EP, en er is nu ook een nieuwe single!

KLANGSTOF - OCEAN VIEW

"We hebben nog nooit zo erg als een band geklonken, als op de nieuwe EP", zegt frontman Koen van Klangstof. Heeft alles te maken met de lockdown. Omdat ze geen optredens voor publiek konden geven, stond de band erop, om dan maar fysiek bij elkaar te gaan zitten om nieuwe muziek te gaan maken. En met resultaat, want die EP komt 4 maart al uit, en de titeltrack gaat deze week zeker voorbij komen op KINK!

Datum

29 januari 2022

SHARE

Tags

#Franz Ferdinand

NU op KINK

Gaslight Anthem

The '59 Sound

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje