Stuur ons een berichtje

Franz Ferdinand, Elephant en Bongloard nieuw op de KINK Playlist!

Duiken we al de herfst in? Of blijft het nog even zomer? In beide gevallen nemen wij veel nieuwe muziek mee, want er is een hoop moois uit! Wat dacht je van de nieuwe Franz Ferdinand? Maar ook Elephant en Bongloard laten weer van zich horen! Check alle nieuwe toevoegingen op de KINK Playlist hieronder!

FRANZ FERDINAND - AUDACIOUS

Er komt weer een nieuwe plaat van Franz Ferdinand! Die gaat The Human Fear heten, en komt op 10 januari 2025 uit. Ook gaat de band touren, en daarbij komen ze ook langs Paradiso in Amsterdam op 3 maart! En de eerste single van die plaat hoorde je afgelopen week al als Daily Drop, die heet 'Audacious'.

'Don't stop feeling audacious' zingt Alex Kapranos op deze nieuwe single. “It’s about having an audacious response when you feel the fabric of existence come undone around you. Being bold, contrary. Peering over the edge into the eternity of non-existence and saying Aye! Fuck it! Not today thank you!"

BONGLOARD - THE MIRROR

Frontman Jannes van Kaam heeft een tijd gedacht dat hij een soort monster was geworden. En dus startte hij een zoektocht naar hemzelf. Die zoektocht is uiteindelijk op muziek gezet en klinkt lekker hard! Overigens gaan we de komende tijd nog meer horen van Bongloard, want over een maand komt hun tweede album DYTYR? uit. En mocht je je afvragen wat dat betekent? Het is een afkorting van Do You Think You're Ready? Wij denken van wel!

SOCCER MOMMY - DRIVER

Nashville is een muzikale stad. En als je daar een scheutje Zwitserse roots doorheen gooit, dan krijg je Sophie Allison, oftewel Soccer Mommy! Eerder tourde ze al met Slowdive, Phoebe Bridgers, Paramore en Vampire Weekend en inmiddels is ze druk bezig met haar vierde studioalbum. Die komt over een maand uit, maar ze maakt ons vast lekker met deze 'Driver'.

ELEPHANT - FOR A FRIEND

We hebben een herfstige week achter de rug. En hoewel de voorspellingen zeggen dat we nog even kunnen nazomeren, de muziek van Elephant komt geen moment te vroeg! De Rotterdammers komen in het voorjaar met een nieuw album, maar laten ons dit najaar al wegdromen met 'For a Friend'. 

WALLOWS - CALLING AFTER ME

Wallows heeft een goede zomer achter de rug, met bijvoorbeeld een headlinershow in het iconische Madison Square Garden en wellcht heb je deze track afgelopen zomer ook al eens gehoord. 'Calling After Me' werd in maart dit jaar namelijk al eens uitgebracht en duikt na een succesvolle zomer dus weer op!

Datum

14 september 2024

SHARE

Tags

#Franz Ferdinand#Nieuwe Muziek#Elephant

NU op KINK

Good Charlotte

Lifestyles of the Rich and Famous

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje