Stuur ons een berichtje

The Prodigy en Franz Ferdinand komen in 2023 naar Vestrock & Dauwpop!

The Prodigy komt volgend jaar weer naar Nederland, ze zijn toegevoegd aan de line-up van Vestrock, en Dauwpop, beide op 2 + 3 juni 2023. Ook Franz Ferdinand is op allebei de festials aanwezig komend jaar. En er zijn meer namen aangekondigd vandaag.

THE PRODIGY

Na de onverwachte dood van frontman Keith Flint in maart 2019 duurde het even voor de overgebleven bandleden Liam Howlett en frontman Maxim pas weer optraden. Dat gebeurde in juli 2022 voor het eerst in eigen land. Volgend jaar zal The Prodigy voor het eerst in vier jaar weer shows geven buiten de UK, waaronder op Vestrock en Dauwpop. Daar komen ze classics laten horen, met waarschijnlijk ook nieuw werk van een nieuw album dat in 2023 zou verschijnen.

EN VERDER:

Naast The Prodigy kondigt Vestrock vandaag aan dat ook o.a. Franz Ferdinand, My Baby, The Howl & The Hum, Bob Uit Zuid, Coach Party en Life zijn bevestigd voor de line-up 2023. 

Dauwpop kondigt vandaag ook The Prodigy en Franz Ferdinand aan voor hun line-up. En ook Son Mieux, DeWolff, The Haunted Youth, Personal Trainer, Elephant en Tramhaus zijn van de partij.

Datum

24 november 2022

SHARE

Tags

#Franz Ferdinand

NU op KINK

Gaslight Anthem

The '59 Sound

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje