Stuur ons een berichtje

Digidaan

Zondag in KINK Clubcircuit: Melkweg

De coronacrisis treft de Nederlandse poppodia keihard. Geen zwetende massa bij een concert, geen moshpits. In de prachtige zalen is het muisstil. In KINK Clubcircuit neemt iedere week een ander poppodium de zender over en hoor je de beste (backstage) verhalen en hun favoriete tracks. Zondagavond hoor je poppodium Melkweg uit Amsterdam.

MELKWEG AMSTERDAM

Al sinds de jaren 70 is poppodium de Melkweg gevestigd in dat historische pand aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam. De Melkweg heeft ruimte voor alle muziekstijlen, van grote artiesten (U2, Nirvana, Pearl Jam, Prince en Lady Gaga stonden er) tot opkomend talent of echt niche artiesten. Het staat er allemaal, maar momenteel is het er erg rustig. Gelukkig hoor je de Melkweg vanavond weer ouderwets lawaai maken, maar dan vanuit de KINK Studio.

Zondagavond hoor je interim directeur Frans Vreeke over de huidige situatie bij Melkweg. Programmeur John van Luyn heeft de tracks bij elkaar gezocht en verteld daar fantastische backstage verhalen bij. Dus tune zondagavond in voor KINK Clubcircuit!

KINK Clubcircuit: Melkweg, zondagavond, 22:00 uur

Datum

9 september 2020

SHARE

NU op KINK

My Chemical Romance

Welcome To The Black Parade

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje