Stuur ons een berichtje

YUNGBLUD kondigt nieuw album 'Weird' aan

YUNGBLUD maakte vandaag bekend dat vrijdag 13 november zijn nieuwe album 'Weird' uitkomt. Dat deed hij niet alleen met een inspirerende video en het artwork; hij bracht ook gelijk een nieuwe single uit.

WHAT DOES IT MEAN TO BE WEIRD?

Afgelopen dinsdag publiceerde YUNGBLUD onderstaande video. In een emotionele video geeft hij antwoord op de vraag 'What does it mean to be weird?'. Volgens YUNGBLUD is het vrij duidelijk: 'To be weird is to be different and extraordinarily free. To me, to be weird is the best thing you can fucking be.'

 

NIEUWE SINGLE 

Het nieuwe album Weird komt vrijdag 13 november uit. Dat er wat nieuws aan zat te komen, was al wel duidelijk. Dit is niet de eerste single en in gesprek met KINK-dj Michiel Veenstra gaf YUNGBLUD al aan dat er nog heel veel verrassingen aan zaten te komen. Vandaag gaf de Britse muzikant gelukkig weer een nieuw voorproefje. 'god save me, but don't drown me out' is de nieuwste single van het album en dit is hoe die klinkt. 

ALBUM ART 

Nog even wachten dus, maar met een nieuwe single kunnen we toch weer even vooruit. YUNGBLUD liet vandaag weten dat het album vanaf nu in de pre-sale is! 

Datum

17 september 2020

SHARE

NU op KINK

Twenty One Pilots

Next Semester

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje