Stuur ons een berichtje

Lucasfilm LTD

Win de game 'Star Wars Outlaws' bij de 8-Bit Hit!

Star Wars fans opgelet! Dit weekend bij KINK-dj Jim Vorwald, en komende week in Michiel Veenstra's KINK Start maak je kans op de game 'Star Wars Outlaws' als je meedoet met de 8-Bit Hit!

STAR WARS OUTLAWS

Het is de allereerste Star Wars-game die zich afspeelt in een open wereld: Star Wars Outlaws. In die game verken je verafgelegen planeten (zowel beroemde als onbekende) in het heelal. Bestrijd, besteel en bedrieg voor de grootste misdaadsyndicaten in het heelal en wordt een van de meestgezochte mensen in de ruimte. 

Ontdek ver weg gelegen planeten met bruisende steden en kroegen, stap dan op je speeder en race door prachtige landschappen. Elke planeet biedt nieuwe avonturen, unieke uitdagingen en aanlokkelijke beloningen, als je bereid bent wat risico te nemen

WINNEN

Klinkt dit als een game voor jou? Luister dan dit weekend vanaf 12:00 uur naar Jim Vorwald, of komende week vanaf 06:00 uur naar Michiel Veenstra's KINK Start en doe mee met de 8-Bit Hit! Herken jij welke KINK track je door een 8-Bit spelcomputer hoort en laat je dat weten via een bericht met de KINK app? Dan maak je kans op de game Star Wars Outlaws!

Datum

5 september 2024

SHARE

NU op KINK

Paramore

Still Into You

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje