Stuur ons een berichtje

Pascal van den Berg

mede-KINK'er Pascal was bij Linkin Park in Hamburg!

Nog geen twee weken geleden verrasten we mede-KINK'er Pascal met tickets voor Linkin Park in Hamburg. En dit weekend was het zo ver. Pascal doet op de socials van KINK en in Michiel Veenstra's KINK Start verslag van een onvergetelijke avond.

LINKIN PARK IN HAMBURG

Mede-KINK'er Pascal is zonder enige twijfel de grootste Linkin Park fan van Nederland. Hij vraagt aan de lopende band nummers van ze aan, dus nog voor hij de wachtrij voor de voorverkoop kon trotseren had KINK-dj Michiel Veenstra het al voor hem gefikst. Een voorwaarde: verslag doen bij KINK. 

En dus hing Pascal maandagochtend op 'the morning after' bij Michiel aan de telefoon om te vertellen over hoe hij met 19.000 anderen genoten heeft van het welkom heten van nieuwe Linkin Park frontvrouw Emily Armstrong, over hoe het hele stadion mee zong, en over de nieuwe track die de band voor het eerst live deed. Hieronder luister je dat gesprek terug.

VERSLAG

Ook deed Pascal verslag voor de socials van KINK. Hieronder zie je hoe hij deze onvergetelijke dat samen met zijn dochter beleefde.

Datum

23 september 2024

SHARE

Tags

#Linkin Park#Game

NU op KINK

Within Temptation

Stand My Ground

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje