Stuur ons een berichtje

Win tijdens #Whamageddon de KINK Whamageddon sweater!

Sinds 2010 is het een jaarlijks terugkerend fenomeen: Whamageddon! Wat houdt het in, hoe doe je mee en wat kun je er op KINK mee winnen? Dat lees je hier!

Zodra de Sint het land uit is vliegen de kerstliedjes je weer om de oren: op de radio, in winkelcentra, op de werkvloer... overal klinken weer de classics van Mariah Carey, Chris Rea en vooral: Wham! Begonnen als grapje is het voor veel mensen wereldwijd inmiddels een sport geworden om vooral die laatste de eerste 24 dagen van december te vermijden: Whamageddon!

SPELREGELS

De regels voor Whamageddon zijn redelijk overzichtelijk:

  1. De bedoeling is om 'Last Christmas' van Wham! zolang mogelijk niet te horen
  2. De spelperiode loopt van 1 tot en met 24 december. Die laatste dag om middernacht, dus als het echt kerst is, mag het weer!
  3. Alleen het origineel van 'Last Christmas' telt mee. Covers, remixen, valse straatmuzikanten zijn geen probleem.
  4. Je bent af zodra je het nummer ergens hoort en herkent. Zelfs een flarde is dan al genoeg... Ben je af, dan post je op Twitter, Facebook, Instagram of waar dan ook met de hashtag #Whamageddon dat je er uit ligt.

GESNEUVELDE KINK-DJ'S

Hieronder zie je precies welke KINK-dj's er tijdens Whamageddon 2023 gesneuveld zijn, en op welk tijdstip en welke datum zij zich gemeld hebben in het Whamhalla.

KERST OP KINK

De meest veilige plek om Whamageddon te overleven, is luisteren naar KINK. We draaien af en toe een kerstliedje, maar dan van het kaliber Pogues, Wombats, Smith & Burrows en The Killers. Gegarandeerd Wham!-vrije radio!

En mocht je toch ergens af gaan... laat het dan weten via de KINK app. Bij KINK-dj Tim Op het Broek maak je tijdens de Whamageddon periode elke middag kans op een toffe prijs. En ook KINK-dj Jim Vorwald heeft dezelfde prijs 's middags in het weekend! Slachtoffers winnen dit jaar niet de KINK kerst hoodie, maar voor het eerst de enige echte KINK Whamageddon sweater! Zeker weten dat je er eentje scoort? Hij is ook te koop in de KINKSTORE!

Datum

27 november 2023

SHARE

NU op KINK

Wolfmother

Joker & The Thief

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje