Stuur ons een berichtje

Welcome To The Village kondigt extra kaarten en nieuwe namen aan

Zoals het er nu naar uit ziet, is Welcome To The Village een van de eerste echte festival in 1,5 jaar! Nu festivals vanaf aanstaande zaterdag ook zonder anderhalve meter (maar met testen) mogen, kondigt het festival in Leeuwarden aan extra kaarten te gaan verkopen en maakt het de line-up compleet!

WELCOME TO THE VILLAGE 

Op 16, 17 en 18 juli is Welcome To The Village het eerste festival in een hele, lange tijd. Het festival in Leeuwarden kondigde eerder al aan dat het sowieso zou doorgaan, danwel in aangepaste vorm, dus met afstand en in een carroussel concept waarin groepen van terrein naar terrein doorschuiven. Met de aangekondigde versoepelingen kan het festival opschalen, kunnen de stoelen aan de kant, mag er gedanst worden en kunnen er extra kaarten worden verkocht. Zaterdag 26 juni, 10:00 uur gaan er dus nog eens een aantal extra tickets in de verkoop! 

LINE-UP COMPLEET 

Nieuwe namen: onder andere Broeder Dieleman, Faux Real, FFOOSS en HEISA worden toegevoegd aan de line-up van Welcome To The Village

Eerder werd al bekend dat onder andere Froukje, Charlotte Adigéry, Global Charming, Roosbeef, Meskerem Mees, Nana Adjoa en Yin Yin zullen afreizen naar Leeuwarden. 

Datum

24 juni 2021

SHARE

NU op KINK

Jack White

That's How I'm Feeling

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje