Stuur ons een berichtje

Welcome To The Village gaat door en maakt eerste namen bekend!

Welcome To The Village streeft er dit jaar naar het eerste toonaangevende festival te zijn dat doorgaat. Op 16, 17 en 18 juli is De Groene Ster in Leeuwarden weer even het terrein voor Welcome To The Village 2021!

IT GIET OAN!

Die woorden horen we graag, en al helemaal uit Friesland! De organisatie van Welcome To The Village maakte bekend dit jaar door te gaan. 'We gaan uit van het maximale binnen het minimaal mogelijke', aldus festivaldirecteur Ruben Bosch. Dit alles onder de noemer Carroussel, waarbij het festivalterrein wordt opgedeeld in drie dorpen, waar telkens een groep van 500 bezoekers één dorp/terrein bezoekt. Deze groepen schuiven in een carroussel door van dorp naar dorp. Er zijn drie verschillende terreinnen met elk verschillende programma onderdelen en een andere uitstraling. Vooralsnog is dit alles zittend en op anderhalve meter, maar 'In deze vorm kan het alleen maar meezitten, opschalen is makkelijker'! 

FROUKJE, CHARLOTTE ADIGERY, MESKEREM MEES EN NANA ADJOA

Onder andere Froukje, Charlotte Adigéry, Global Charming, Roosbeef, Meskerem Mees, Nana Adjoa en Yin Yin zullen afreizen naar Leeuwarden. 

KAARTVERKOOP

Op zaterdag 22 mei gaan de kaarten voor Welcome To The Village 2021 in de verkoop. Dit jaar zijn er enkel dagtickets te koop, die €27,50 per stuk kosten. 

Datum

14 mei 2021

SHARE

NU op KINK

Eddie Vedder

Save It For Later

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje