Stuur ons een berichtje

Sea Girls

We spraken Sea Girls, Gunmoll, en The K's op Pinkpop!

KINK-dj Jasper Leijdens was aanwezig op het Pinkpop festival in Landgraaf, en sprak daar backstage met Sea Girls, Gunmoll, en The K's! Afgelopen week waren deze interviews 's avonds te horen bij KINK In Touch, en hieronder luister je die gesprekken terug!

SEA GIRLS

Met de jongen van Sea Girls praat Jasper na afloop van hun show over Pinkpop, wat in Nederland inmiddels echt hún festival is geworden. Ze praten over het album dat vlak voor hun Pinkpop show uitkwam, en over hoe dat album het in the UK in de charts doet. En over welke acts de mannen zelf nog zouden willen zien op het festival.

 

00:00
04:25

Ook heeft Jasper het nog met Sea Girls over in hoeverre de trip naar Zweden nog verantwoordelijk is voor de sound van hun nieuwe plaat. En is Sea Girls nou een rock of een pop band? En: de band komt terug binnenkort voor een show in de Melkweg!

00:00
04:10

GUNMOLL

Ook sprak Jasper met een mega enthousiaste Gunmoll vlak na hun 'mega sweaty steamy sexual' show op Pinkpop. Hun droom om daar te spelen is waargemaakt, maar dit is pas het begin! Wanneer is het Gunmoll project geslaagd?

00:00
04:51

THE K'S

Ook The K's kwamen na hun show even een zweterig gesprek voeren met Jasper. Hoe was hun eerste festivalshow in Nederland, was het alles dat ze ervan hadden verwacht?

00:00
09:21

KINK IN TOUCH

Luister elke maandag t/m donderdag tussen 19:00 en 23:00 uur naar KINK In Touch om de beste nieuwe muziek te ontdekken, en voor meer van dit soort gesprekken met KINK artiesten!

Datum

27 juni 2024

SHARE

NU op KINK

Deep Blue Something

Breakfast At Tiffany's

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje