Stuur ons een berichtje

U2 brengt nieuw album vol oude bekenden

U2 komt op 17 maart met 'Songs Of Surrender', een album vol nieuwe opnames van oude nummers, Songs Of Surrender. Fans over de hele wereld hebben handgeschreven brieven van gitarist The Edge gekregen die de release aankondigen.

De brieven zijn genummerd en beschrijven elk een ander nummer uit het U2-oeuvre. Ze bevatten allemaal de hashtag #U2SoS40. "Het meeste van ons werk is geschreven en opgenomen toen we een stel jonge mannen waren", schrijft The Edge. "Die nummers betekenen nu iets heel anders voor ons. Sommigen zijn met ons meegegroeid. Sommige zijn we ontgroeid. Maar we zijn niet uit het oog verloren wat ons er in de eerste plaats toe heeft aangezet om die liedjes te schrijven. De essentie van die liedjes zit nog steeds in ons, maar hoe kunnen we ons opnieuw verbinden met die essentie als we verder zijn gegaan en zo gegroeid zijn?"

HOOFDSTUKKEN

De 40 tracks op het album zijn dezelfde die ook dienen als de 40 hoofdstukken in de onlangs verschenen memoires van Bono, 'Stories of Surrender'. Dat zijn onder meer Boy, October, Bad, Desire, One, The Fly en Vertigo. Een volledig overzicht vind je hier.

In de trailer van het album hoor je al hoe Beautiful Day nu klinkt.

Datum

10 januari 2023

SHARE

NU op KINK

The War On Drugs

Oceans Of Darkness

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje