Stuur ons een berichtje

The Prodigy draagt documentaire op aan overleden zanger Keith Flint

The Prodigy komt met een documentaire die de band opdraagt aan de in 2019 overleden frontman Keith Flint. De film zal gaan over de chaotische en soms lastige reis van de band. Of zoals de band het zelf zegt op hun Instagrampagina. "A story of brothers on a mission to make noise... To ignite the peoples souls and blow-up sound systems worldwide."

De band laat weten dat de tijd rijp voelt om dit verhaal te vertellen. "After the devastating passing of our brother Keef in 2019, the time feels right for us to tell the story of our band, all of it, the whole 9." Ook zegt de band dat de film net zo compromisloos, ruw en eerlijk wordt als de muziek die ze maakte. Wanneer de documentaire uitkomt is nog niet bekend.

Tekst gaat verder onder de post

KEITH FLINT

De toen 49-jarige Flint werd in 2019 dood gevonden in zijn huis vlak bij Londen. Begin jaren 90 begon hij als danser bij The Prodigy, maar later verzorgde hij ook de zang op doorbraakhits zoals 'Firestarter' en 'Breathe'. Vlak na zijn dood maakte KINK-dj Stefan Koopmanschap een speciale aflevering van de KLUB KINK podcast over Keith Flint en The Prodigy.

00:00
01:29:10

Datum

11 februari 2021

SHARE

NU op KINK

Prodigy

Breathe

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje