Stuur ons een berichtje

The Prodigy-zanger Keith Flint overleden

Keith Flint, de zanger van de legendarische band The Prodigy is vandaag overleden op 49-jarige leeftijd.

De zanger van The Prodigy, Keith Flint is op 49 jarige leeftijd overleden. Volgens de Engelse krant 'The Sun' zou Keith maandag dood in zijn woning in de buurt van Londen zijn gevonden. De politie werd vanochtend rond 8 uur 's morgens naar het huis van de zanger in Dunmow, Essex, geroepen na wat zij 'zorgen om zijn welzijn' noemden. Volgens de politie is er geen spraken van verdachte omstandigheden. De zanger is 49-jaar oud geworden.

Op de social media pagina's van The Prodigy heeft Liam, producer en dj bij de band, net geplaatst dat de zanger zelf een einde aan zijn leven heeft gemaakt.

'The news is true , I can’t believe I’m saying this but our brother Keith took his own life over the weekend , 
I’m shell shocked , fuckin angry , confused and heart broken ..... r.i.p brother Liam #theprodigy'

In de 90's brak The Prodigy door met nummers als Firestarter en Breathe. De groep werd uiteindelijk een van de grootste Britse bands.

The Prodigy speelde op 9 december afgelopen jaar in de Ziggo Dome in Amsterdam, en zou op komende editie van Lowlands een van de headliners zijn.

Stefan Koopmanschap, presentator van de KLUB KINK podcast is groot fan van The Prodigy, en vertelde er net over in KINK Break. De komende KLUB KINK podcast zal volledig in het teken staan van Keith.

00:00
02:41

Datum

4 maart 2019

SHARE

NU op KINK

Metallica

Enter Sandman

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje