Stuur ons een berichtje

The Black Keys annuleren volledige Amerikaanse tour

The Black Keys hebben hun Noord-Amerikaanse "International Players Tour" van 31 data in 1 klap onverwachts geannuleerd. De tour zou in september van start gaan. De band zelf zegt dat er een 'intieme variant' voor in de plaats komt, boze tongen beweren dat de kaartverkoop gewoon niet liep.

Voor die bewering zijn wat aanwijzingen: onlangs plaatste een gebruiker op Reddit, voorafgaand aan de aankondiging van de annulering, een screenshot van het aantal beschikbare tickets voor het inmiddels geannuleerde optreden van The Black Keys in Baltimore, MD, waaruit bleek dat maar liefst 80% van de tickets nog beschikbaar was. Volgens veel fans hebben de grote arenas in combinatie met hoge prijzen veel mensen afgeschrikt van het kopen van tickets deze keer.

INTIEMER

Vooralsnog zijn geen van de geannuleerde data opnieuw ingepland, en alle kaartkopers voor de geannuleerde Noord-Amerikaanse tour krijgen hun geld terug. The Black Keys hebben inmiddels wel zelf gereageerd op de plotselinge annulering van hun tour. In een bericht op Instagram schrijft de band nu dat ze de optredens naar andere zalen verplaatsen voor een "intiemere ervaring".

De band meldt dat ze na de Europese shows besloten hebben om wijzigingen aan te brengen in het resterende deel van de International Players Tour. De band wil daarmee "een even spannende, intieme ervaring voor zowel fans als de band bieden en zal binnenkort een herziene set data aankondigen".

Datum

27 mei 2024

SHARE

NU op KINK

Depeche Mode

It's No Good

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje