Stuur ons een berichtje

System of a Down drummer John Dolmayan vindt dat de band de ego's aan de kant moet zetten

Deze zomer bracht Tool, na dertien jaar wachten, hun album Fear Inoculum uit. Kortgeleden kondigde Rage Against The Machine aan dat ze weer herinigd waren voor een aantal shows in 2020. En afgelopen weekend onthulde Red Hot Chili Peppers aan dat gitarist John Frusciant, na een afwezigheid van tien jaar, zich weer bij de band aansloot. Nu vraagt System of a Down-drummer John Dolmayan zich af waarom zijn band "hun enorme ego's buiten de deur kunnen houden."

 

System of a Down is nog altijd een actieve band als het om touren gaat, maar als het om nieuwe muziek gaat ligt de band al tijden stil. Het laatste studioalbum, Hypnotize, werd in 2005 uitgebracht. De drummer van de band deelde op Instagram een afbeelding met de logo’s van Tool, Rage Against The Machine en Red Hot Chili Peppers, samen met een omgekeerd System of a Down-logo. Bij zijn post schreef hij:

“Drie van deze bands kunnen zichzelf uit de weg gaan en samenwerken voor een gemeenschappelijk doel, misschien de vierde ook. Misschien is het tijd om alle onzin opzij te zetten, de enorme ego’s buiten de deur te houden en samen te doen wat niemand van ons alleen kan doen. Misschien, heel misschien zal er een kerstwonder gebeuren. Misschien kan het een System of a Down zijn.”

Datum

17 december 2019

SHARE

NU op KINK

Green Day

Dilemma

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje