Stuur ons een berichtje

Jasper Leijdens

STONE uit Liverpool viert feest in de KINK Live Bunker tijdens KINK IN TOUCH

De band STONE uit Liverpool kan tegenwoordig beter een huis huren in Nederland dan in hun thuisland, gezien de hoeveelheid gigs de band doet in de lage landen. Dit jaar speelde de band van Geleen tot Lichtenvoorde en van Groningen tot Lierop. Tijdens de eigen headline tour speelt de band live in de KINK Live Bunker.

STONE IN NEDERLAND

Dit jaar is STONE niet weg te slaan in Nederland. Tijdens een bezoek aan Groningen voor het jaarlijkse Vicefest (het festival van The Vices) belanden Fin, Sarah, Elliot en Alex in de Warhol met KINK-DJ's Jim Vorwald en Jasper Leijdens, en daar wordt de live sessie bij KINK IN TOUCH al beklonken. De frontman van de band, Fin Power had namelijk de livesessie van Wunderhorse in de KINK Live Bunker gezien, en vroeg om en nabij 03:30 aan Jasper: 'wij willen net zo'n sessie doen'. En zo geschiedde. Na een nacht feesten in Amsterdam kwam de band naar Hilversum en speelde Queen, Money (Hope Ain't Gone) en My Thoughts Go.

IN TOUCH WITH: STONE

Elke maandag tot en met donderdag hoor je in de avond van KINK, de avondshow KINK IN TOUCH met KINK-DJ Jasper Leijdens. Daarin loodst hij je langs de allerbeste nieuwe releases, de festivals en zijn er regelmatig live sessies en interviews te horen. 
Fin en Elliot van STONE kwamen na de live sessie even langs in de studio om te praten over hun voorliefde voor Nederland, de collab met Angus Stone (Dope Lemon) en de samenwerking met Sounds Mint, de band van de vriendin van FIn die eraan komt. 

Luister hieronder het gesprek terug.

00:00
07:05
IN TOUCH WITH STONE IN DE STUDIO

Datum

10 oktober 2024

SHARE

Tags

#STONE

NU op KINK

Fontaines D.C.

In The Modern World

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje