Stuur ons een berichtje

Sniester festival maakt line-up compleet met o.a. STONE! Deze week win je tickets bij KINK In Touch!

Vanochtend maakte het Haagse festival Sniester hun laatste namen bekend. Met o.a. STONE is de lijst van 100 namen voor hun 10e editie compleet! Deze week win je bij KINK In Touch tickets!

SNIESTER

Sniester festival begon in 2013 als droomproject van een paar bevriende Haagse programmeurs. Misselijk van op elk festivalaffiche hetzelfde rijtje dure, maar niet perse goede namen, vonden ze de tijd rijp voor een festival waar alleen plaats is voor kwaliteit en originaliteit. Dit jaar is het dus de 10e editie van het festival, en vandaag komen ze voor die feestelijke editie met de laatste namen op de poster. Daarop stonden al namen als Wodan Boys, John Coffey, en DEADLETTER, en nu wordt daar o.a. STONE aan toegevoegd. Met rond de 100 acts, inclusief Haagse pop-up shows verspreid door de binnenstad is dit verjaardagsfeestje de grootste editie voor Sniester ooit!

Programmeur Marco Bijsterbosch: “Een grote explosie van euforie, dat is Sniester voor mij. We zijn klein begonnen en de formule hebben we altijd als tijgers bewaakt: geen namen boeken om de namen, maar alleen acts waar we zelf voor zouden omfietsen, met emotie die uit hun lurven komt en een explosieve energie. Dat zijn vrijwel altijd bands die het label ‘alternatief’ krijgen opgeplakt, dus zo groeide Sniester in 10 jaar vanzelf tot het explosieve alternatieve festival van Den Haag. Met een line-up van 100 acts laten we Sniester dit jaar goed uit z’n vacht knallen.”


Hieronder zie je alle namen die dit jaar op Sniester te zien zijn.

 

WINNEN?

Luister van 1 t/m 4 april naar KINK In Touch tussen 19:00 en 23:00 uur, en wie weet stuurt KINK-dj Jasper Leijdens je op muzikale ontdekkingstocht door Den Haag en scoor je 2 tickets voor Sniester! Hou ook deze week de socials van KINK in de gaten, ook daar maak je kans op een setje tickets.

Datum

29 maart 2024

SHARE

NU op KINK

Ramones

Blitzkriegbop

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje