Stuur ons een berichtje

Radiohead lanceert een online Radiohead-bibliotheek

Radiohead heeft vandaag een online Radiohead-bibliotheek gelanceerd, met een uitgebreid aanbod aan informatie van de band!

 

De Radiohead Public Library bevat een uitgebreid archief aan informatie over de band, maar ook veel livebeelden, Je kan een eigen bibliotheekpas maken met een lidnummer waarmee je toegang krijgt tot een groot archief of de catalogus van de band samen met het juiste artwork en visuals bij de tracs. Ook vind je officiële video's, HD live en tv optredens, B-sides, compilatie tracks en merchandise die niet meer te verkrijgen was. 

In een statement laat de band weten dat het internet nooit een betrouwbare bron is geweest over gedetaileerde of zelfs accurate informatie. Zo was vaak het onjuiste artwork te vinden bij tracks en albums, video's van lage kwaliteit en verkeerde informatie over de band. Met de Radiohead Public Library komt daar nu een eind aan!

Om de lancering van de online bieb te vieren zullen alle bandleden voor één dag optreden als een bibliothecaris van 20 tot en met 24 januari. Je vindt het mega Radiohead-archief op Radiohead.com. 

Datum

20 januari 2020

SHARE

Tags

#Radiohead

NU op KINK

Twenty One Pilots

Next Semester

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje