Stuur ons een berichtje

Queens Of The Stone Age is terug!

Voor het eerst sinds tijden is er weer nieuws over Queens Of The Stone Age! Josh Homme heeft zich na de huiselijk geweld aanklachten even gedeisd gehouden, maar nu gaat de focus weer op QOTSA.

Begin deze maand was Josh Homme een van de artiesten die bij het Taylor Hawkins Tribute Concert in Londen op het podium stond, nu is er ook weer nieuws over zijn eigen band. Meer dan een kwart eeuw na het begin van de band komt Queens Of The Stone Age met drie re-releases van hun albums.

DRIE ALBUMS OPNIEUW UITGEBRACHT

Het self-titled debuutalbum, het album ...Like Clockwork, en ook Villains worden de komende maanden opnieuw uitgebracht.  De platen krijgen een luxe heruitgave in limited edition gekleurd vinyl, en met nieuw en gerestaureerd artwork.

Het debuutalbum is vandaag digitaal opnieuw uitgebracht, en komt 21 oktober (met originele tracklist) opnieuw uit op vinyl. Daarna komen de andere twee albums op 9 december beschikbaar op gekleurd vinyl, met daarbij ook een nieuwe poster.

EN NU?

De website van Queens Of The Stone Age is inmiddels ook helemaal bijgewerkt. Er is op een ouderwetse televisie in een soort Teletext uiterlijk een tourschema te zien waar in plaats van data en locaties een heleboel 'XXXXX' te zien is. Ook staat op de site 'Worldwide man hunt for rock band Queens Of The Stone Age'. Wat dit precies te betekenen heeft houden we voor je in de gaten, en zodra er meer nieuws is hoor je het bij KINK!

Datum

22 september 2022

SHARE

Stuur ons een berichtje