Stuur ons een berichtje

POM schuift aan bij KINK In Touch! - 'Nu zijn we niet een band met singles, maar een band met een debuutalbum!’

Liza Joy en Michael van de band POM kwamen deze week langs bij KINK-dj Jasper Leijdens in de KINK In Touch avondshow voor een co-host van een uurtje. Er is namelijk een debuutplaat van POM, dus genoeg te bespreken!

Is POM na een aantal jaar nu volwassener geworden in de muziekwereld, of toch niet? Liza Joy en Michael komen er niet helemaal uit. Wel is het zo dat ze de afgelopen jaren van EP naar EP gingen, en nu is er een écht album! ‘We Were Girls Together’ is net uit, en de band bespreekt hoe gaaf het is om die vinyl in de winkel te zien liggen. ‘Nu spelen we echt mee, zijn we niet een band met singles maar een band met een debuutalbum!’

Daarnaast draaien ze tijdens dit uurtje op KINK nummers van o.a. Gorillaz (in het Frans), Paramore, Twenty One Pilots (als wie ze ooit verkleed waren…) die stuk voor stuk als inspiratie hebben gediend. 

Luister alle gesprekken uit dit co-host uur hieronder terug:

 

00:00
17:49

RELEASE RUNDOWN

De band schoof niet alleen aan bij Jasper voor dit uurtje co-hosten, ze waren ook te gast in de KINK Podcast Release Rundown, waarin ze track voor track hun nieuwe album We Were Girls Together bespreken. Deze verschijnt binnenkort in de KINK app en op kink.nl!

 

Datum

23 november 2023

SHARE

NU op KINK

Deep Blue Something

Breakfast At Tiffany's

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje