Stuur ons een berichtje

Pixey speelt 'The Valley Of The Pagans' voor KINK IN TOUCH

Nu artiesten nog niet naar de KINK studio kunnen komen heeft KINK-dj Jasper Leijdens in de avondshow KINK IN TOUCH de 'KINK In Touch: Screen Sessions' bedacht. Artiesten die zelf, thuis een sessie opnemen. Deze week KINK Future Icon 2021: PIXEY!

NIEUWE MUZIEK VAN PIXEY

Pixey kun je kennen van de ex-KINK XL 'Just Move' en na het uitbrengen van die song is ze al druk bezig met nieuwe muziek. Zo vertelt ze: ''Ik probeer nu drie nieuwe nummers in de week te maken. Wat best weinig is voor mijn doen. Dus ik heb nog een hele bak muziek liggen die de komende tijd uit moet komen. Ik hoop dat jullie ze net zo tof vinden als ikzelf''.

ELECTRIC DREAM

Elke week speelt een artiest thuis een eigen liedje, en een cover uit de Playlist Of The Year 2020 - de lijst met de beste muziek van afgelopen jaar volgens de luisteraar van KINK. Binnenkort komt de studio versie uit van 'Electric Dream' van Pixey, nu speelde ze al een bijzondere versie op de piano voor KINK IN TOUCH.

THE VALLEY OF THE PAGANS

De keuze voor de cover uit de Playlist Of The Year was voor Pixey direct duidelijk. Het is 'The Valley Of The Pagans' van Gorillaz en Beck geworden. ''Toen ik de eerste basslijn hoorde wist ik dat deze bij me pastte, en toen ik Beck hoorde was het zeker: deze moet ik doen!''

Beluister 'The Valley Of The Pagans' in de versie van Pixey hieronder!

00:00
02:26

Datum

22 januari 2021

SHARE

NU op KINK

System Of A Down

Lonely Day

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje