Stuur ons een berichtje

Pearl Jam schenkt Pinkpop-optreden aan KINK

Pearl Jam fans opgelet! Pak je (digitale) agenda er maar bij en zet 22 juli met uitroeptekens in je agenda. Dat doorgestreepte Pearl Jam concert kun je er weer neerzetten: woensdag hoor je een exclusieve show van Pearl Jam op KINK!

PINKPOP 2018

Je had de datum eventueel al in de agenda staan: 22 juli. Deze dag zou Pearl Jam eigenlijk in de ZiggoDome staan. Die show gaat niet door, maar KINK heeft een pleister op de wonden: Woensdagavond hoor je het concert van Pearl Jam op Pinkpop 2018. Integraal op KINK.

De opname komt uit de eigen archieven van de band en deze opname schenken ze aan KINK. Het is voor het eerst dat deze unieke show met grote hits als 'Alive', 'Black' en 'Jeremy', maar ook fan-favorieten als 'Porch', 'Rearviewmirror' en 'Red Mosquito' op de radio te horen is. Was je er twee jaar geleden in Landgraaf niet bij, dan is dit een unieke kans om het concert alsnog te beleven! 

22 JULI, 19:30 UUR

We zenden het optreden integraal uit op woensdag 22 juli, van 19:30 uur tot 22:00 uur. Maar ook overdag is het Pearl Jam dat de klok slaat. We geven dan het meest recente album Gigaton op vinyl weg! Kortom, luister woensdag de hele dag naar KINK! 

 

Datum

17 juli 2020

SHARE

NU op KINK

Fontaines D.C.

In The Modern World

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje