Stuur ons een berichtje

Maarten Delobel

Nieuwe muziek van POM, Paceshifters, Meltheads e.a. hoor je nu bij KINK!

Na een weekend vol met de beste muziek uit de jaren 10 in de KINK 10's Top 200 storten we ons vanaf nu weer op het hier en nu met alle te gekke nieuwe muziek! Vanaf nu hoor je op KINK nieuwe singles van o.a. POM, Paceshifters, en Meltheads!

POM - ‘RUN’

Het debuutalbum We Were Girls Together van POM werd in een uitverkocht Paradiso gepresenteerd, en de band kwam erover vertellen tijdens een co-host bij KINK In Touch die je hier terugluistert, en in de KINK podcast 'Release Rundown' die binnenkort verschijnt op kink.nl en in de KINK app. Een van die tracks is 'Run', en die hoorde je al eventjes in de avond voorbij komen, en vanaf nu nog vaker bij KINK!

PACESHIFTERS - ‘FIGURE IT OUT’

Deze band gaat binnenkort ook naar Paradiso, maar dan om hun 15 jarig bestaan te vieren! Je kent Paceshifters misschien van 'Hurdles' die je op KINK regelmatig voorbij hebt horen komen, en nu is er een nieuwe single: 'Figure It Out'. Die staat op de vrijdag verschenen EP where the rivers meet, en ging afgelopen week in primeur als Daily Drop bij KINK In Touch. En vanaf nu ga je 'm vaker horen!

FRANCIS OF DELIRIUM - ‘BLUE TUESDAY’

Ken je veel bands uit Luxemburg?  Waarschijnlijk niet, maar je kunt er op z'n minst één op je lijstje zetten: Francis Of Delirium. Hun album komt er in maart volgend jaar aan, en dit is daarvan de 3e single die ze de wereld in slingeren. 'Blue Tuesday' is aan de ene kant heel dromerig, aan de andere kant zitten er ook stevige gitaren in! Oordeel zelf maar, je gaat 'm voorbij horen komen bij KINK!

MELTHEADS - ‘NIGHT GYM’

Je hoorde 'Naïef' eerder al bij KINK, en nu zijn deze Antwerpse vrienden terug met een nummer dat vernoemd is naar een nachtclub in Praag. De track is een aanklacht tegen de duistere en schimmige kanten van de prostitutie. 'Night Gym' hoor je vanaf nu bij KINK, en mocht je het over een paar maanden live willen zien: dat kan op ESNS!

OH HAZAR - ‘F.N.A.S.P’

Afgelopen zomer kwam deze band met een debuutplaat, en inmiddels zijn ze alweer druk bezig met een volgende EP die begin 2024 uit moet komen. Mocht je je afvragen wat die random letters achter elkaar in de songtitel betekenen? Hebben we voor je opgezocht: Face, Name, Age, Sex, Picture! En mocht je je afvragen hoe het klinkt? Je gaat de track deze week elke avond horen als KINK-dj Jasper Leijdens' 'Tune Of The Week'.

Datum

26 november 2023

SHARE

NU op KINK

Placebo

Pure Morning

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje