Stuur ons een berichtje

Nieuwe muziek van Bush, Elephant, Liam Gallagher en meer hoor je op KINK!

Het is volle vaart zomer, maar dat houdt artiesten zeker niet tegen om nieuwe muziek uit te brengen! Bush, Elephant, Liam Gallagher, maar ook Jamie T en Dry Cleaning, allemaal brachten ze nieuwe muziek uit en die ga je ook zeker ontdekken op KINK de komende week!

BUSH - MORE THAN MACHINES

"This is an action-packed song with three really big topics", zegt frontman Gavin Rossdale over deze nieuwe van Bush. De onderwerpen: Vrouwenrechten, de tenondergang van de aarde en artificial intelligence. En hoewel dat klinkt als hele zware kost, is het met name heel fijn! Ook omdat de band direct vertelde dat op 7 oktober een nieuw album uit wordt gebracht!

ELEPHANT - CALLING

De bandleden van het Rotterdamse Elephant besloten een paar jaar geleden om hun droom na te jagen. Of, zoals ze het nu noemen, hun roeping. Want dat is waar deze nieuwe track over gaat. Het heeft dus niets te maken met een telefoon, maar je zou wel je vrienden kunnen bellen om te vertellen dat ze deze track absoluut moeten checken!

LIAM GALLAGHER - DIAMOND IN THE DARK

Het wordt lastig om de keuze te maken tussen Sam Fender en Liam Gallagher. In het blokkenschema dat Lowlands deze week naar buiten bracht is te zien dat je of het begin van Sam Fender moet missen, of het einde van de show van deze man moet missen. Een lastige keuze, hoewel Liam Gallagher met deze nieuwe track probeert te overtuigen om je naar zijn show te trekken!

CIEL - BABY DON'T KNOW

Michelle Hindriks vertrok een paar jaar geleden vanuit Leeuwarden naar Brighton en daar vond ze precies wat ze nodig had. Namelijk haar mede-bandleden in de band Ciel. En met die band heeft ze nu een nieuwe EP aangekondigd. 7 oktober komt Not In The Sun, Nor In The Dark uit en daarop staat deze nieuwe track zeker weten!

DRY CLEANING - ANNA CALLS FROM THE ARCTIC

Wellicht heb je deze afgelopen week al voorbij horen komen bij Jasper Leijdens in KINK IN TOUCH, maar anders stellen we je bij deze graag voor aan de nieuwe Dry Cleaning! Daadwerkelijk geïnspireerd op telefoongesprekken die de band voerde met een vriend die werkte in het poolgebied en een heerlijk stukje verkoeling tijdens de warme zomerdagen!

JAMIE T - BETWEEN THE ROCKS

Een aantal maanden geleden was de comback van Jamie T eigenlijk al geslaagd met 'The Old Style Raiders', maar hij pakt goed door! Z'n album The Theory Of Whatever krijgt alleen maar goede reviews en deze track is zeker één van de fijnste op die plaat!

SOLOMON - RUN (YOU'VE GOT TO)

De diepe stem van frontman Koen de Witte heb je al regelmatig voorbij horen komen op KINK in het prachtige Nobody Knows. Maar ook op deze iets meer uptempo track bewijst de band uit Maastricht dat we nog heel erg van ze gaan genieten de komende jaren!

WARHAUS - IT HAD TO BE YOU

Het inmiddels solo-project van Maarten Devoldere is helemaal terug! Zonder Sylvie Kreusch inmiddels, maar wel met die ontzettend herkenbare sound die Devoldere ook bij Balthazar teweeg brengt. En goed nieuws als je van dat geluid houdt, want later moet er ook een nieuw album van Warhaus uitkomen. Wanneer precies, dat is alleen nog niet duidelijk, maar tot die tijd kunnen we extra genieten van deze nieuwe single!

Datum

30 juli 2022

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje