Stuur ons een berichtje

Kamiel Scholten

Dit is het blokkenschema van Lowlands 2022

Menig Lowlands-ganger staat al te trillen op de benen, want na twee Lowlandsloze jaren gaat het feest in Biddinghuizen dit jaar eindelijk weer losbarsten. Van 19 tot en met 21 augustus staan, dat was al even bekend, Arctic Monkeys, Liam Gallagher en Stromae op het podium. Maar vanaf nu kan het grote plannen echt beginnen, want zojuist heeft Lowlands het blokkenschema online gezet!

Opvallend is dat de hoofdact iets later begint dan in 2019 en dat de Alpha daarmee ook langer open blijft dan drie jaar geleden! Check het scrolbare blokkenschema hier! Of bekijk het hieronder!

CLASHES

De eerste dag wordt meteen de dag van de grootste clash dit Lowlands weekend. Op het moment dat Liam Gallagher namelijk aan het laatste deel van zijn show in de Alpha begint, start Sam Fender al met zijn optreden in de Bravo. Maar dat is niet de enige lastige keuze dit jaar. Op zaterdag moet je namelijk kiezen tussen Oscar & The Wolf in de Alpha of Declan McKenna in de India.

Maar de dag met de meeste keuzestress is de zondag. En dat begint al vrij vroeg op de dag als Arlo Parks en Tash Sultana tegenover elkaar staan geprogrammeerd. Twee uur later krijg je een soortgelijke clash tussen Yard Act en James Blake en ook de keuze tussen Shame en Slowthai is geen makkelijke.

Gelukkig hebben we nog een paar weken om de eigen planning rond te krijgen en natuurlijk vooral te genieten van de voorpret!

 

Datum

28 juli 2022

SHARE

NU op KINK

Garbage

Push It

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje