Stuur ons een berichtje

Na Vier jaar is Frontman van Mozes and The Firstborn terug in de KINK Studio

Opeens was het gedaan. De laatste keer dat Melle Dielesen, Frontman van Mozes and the firstborn in de KINK studio was, was in het voorjaar van 2019. Niet lang daarna ging de stekker eruit. Hij schuift aan bij KINK-dj Jasper Leijdens voor een uitgebreid gesprek over wat er in de tussentijd allemaal is gebeurd.

Melle heeft een nieuw project, Dielco0o genaamd, maar het heeft even geduurd voordat de zanger met dit project de buitenwereld intrad. Hij was bewust even van de wereld verdwenen. Geen shows, geen tours, geen sociale media, geen online aanwezigheid, gewoon even lekker thuis bankhangen. Nu is Melle eindelijk terug en, hij geeft toe, het is even wennen. Wat hij de afgelopen jaren heeft gedaan, hoor je in het gesprek met Jasper. 

NUENEN

Melle is verhuisd van Eindhoven naar Nuenen. De rustige en groene omgeving was inspiratie voor Dielco0o, het nieuwe project van Melle. Rondlopen en dagdromen in Nuenen heeft de zanger door de afgelopen paar jaar heen gelopen. De grootste switch in zijn muziek: de teksten van Dielco0o zijn in het Nederlands. Eenerzijds voelt dat meer open en bloot, maar anderszijds meer natuurlijk en comfortabel. De werkwijze is totaal anders dan Mozes. Melle noemt het een schetsboek aan ideeen, en de eerste single 'Let Op' is een eerste collage van geluid. Op deze manier heeft Melle de liefde voor muziekmaken weer terug gevonden. Hierbij zijn verschillende ideeen en ambities vrij gekomen. Wat dat precies is hoor je in KINK In Touch. 

00:00
25:15

Datum

5 augustus 2023

SHARE

NU op KINK

Aerosmith

Cryin'

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje