Stuur ons een berichtje

Michael Shuman (Mikey Shoes) van QOTSA en GLU in gesprek met Jasper

Michael Shuman, de bassist van Queens Of The Stone Age, kwam tijdens de KINK Album Top 1000 langs bij KINK-dj Jasper Leijdens in de studio om te praten over het QOTSA album dat op nummer 7 genoteerd stond in de lijst. En daarna spraken Michael en Jasper ook nog over zijn nieuwste muzikale project: 'Glu'.

SONGS FOR THE DEAF

Toen Jasper op de finaledag van de KINK Album Top 1000 het album 'Songs for the Deaf' draaide op #7 kwam Michael Shuman van Queens Of The Stone Age langs in de KINK studio voor een gesprek over dat album. Hij vertelde over hoe hij zich het album (dat uit kwam voor hij bij de band zat) eigen heeft proberen te maken, en over hoe ze vanwege de pandemie helaas geen 20-jarig jubileumtour van het album hebben kunnen organiseren. Hieronder kijk je het gesprek terug.

GLU

Michael's nieuwste muzikale solo-project heet Glu en gaat een hele andere kant op dan zijn werk met Queens Of The Stone Age. Hoe het is om alles solo te doen met een gitaar en een pedalboard, en om in veel kleinere en intiemere zalen te staan dan met QOTSA. Het gesprek over Glu kijk je hieronder terug.

Datum

27 juli 2022

SHARE

NU op KINK

Red Hot Chili Peppers

Scar Tissue

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje