Stuur ons een berichtje

KINK presents: Wunderhorse, 24 februari in Bitterzoet!

De band van Jacob Slater komt voor het eerst naar Nederland in 2023, KINK presents: Wunderhorse in Bitterzoet op vrijdag 24 februari. Deze week maak je 's avonds bij KINK In Touch kans op de eerste kaarten!

Misschien heb je hem wel gezien in de Disney+ serie Pistol over Sex Pistols, maar Jacob Slater speelt niet alleen een muzikant, hij is het zelf ook! Jacob stapte in 2017 op als frontman van de punkband Dead Pretties, verhuisde toen naar Cornwall met het voornemen om beter voor zichzelf te zorgen. Het resultaat: zijn nieuwe band Wunderhorse, die je met 'Leader of the Pack' vast wel eens bij KINK gehoord hebt. Als jij dat, en veel meer nummers van zijn album live wil gaan meemaken, dan kan dat volgend jaar in Amsterdam!

KINK PRESENTS: WUNDERHORSE

Wunderhorse komt voor het eerst voor een show naar Nederland volgend jaar! KINK presents: Wunderhorse zal plaatsvinden in Bitterzoet Amsterdam op vrijdag 24 februari. Komende vrijdag om 10:00 start de ticketverkoop via deze link, maar deze week maak je 's avonds bij KINK In Touch (tussen 19:00 en 22:00 uur) al kans op de eerste kaarten!

Datum

29 november 2022

SHARE

NU op KINK

Deep Blue Something

Breakfast At Tiffany's

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje