Stuur ons een berichtje

KINK In Touch With... Tamino

In maart 2020 zou de Belgische Tamino Amerika gaan veroveren. Er stonden shows gepland door heel het land, maar toen sloeg de pandemie toe. "We hebben twee shows kunnen doen. 1 in New York en 1 in LA", vertelt Tamino twee jaar later bij KINK IN TOUCH.

"Eigenlijk zouden we nog een tweede avond doen in LA", legt hij uit. "De eerste avond was een uitverkochte show, maar we merkten toen al dat die maar voor 60% gevuld was, waarschijnlijk omdat veel mensen al bang waren om naar publieke plekken te komen." Dat de show die avond daarna werd afgelast, was dan ook geen verrassing voor Tamino. "We hadden al wel door dat het de laatste sou worden."

Eenmaal thuis kwam het zwarte gat. Het voorjaar zou vol moeten zitten met optredens, maar ineens zat Tamino thuis. "Ik denk dat ik twee weken echt niet wist wat ik moest doen, omdat je cold turkey ineens thuis zit in een stilgevallen wereld", herrinnert hij zich. "Maar na twee weken ben ik weer gaan schrijven en dat ging ineens heel vlot. Toen merkte ik dat ik daar al heel lang nood aan had."

LANA DEL REY

Ondertussen werden via Instagram zijn (inmiddels 261.000) volgers op de hoogte gehouden, waaronder ook een hoop bekende namen. "Voor lange tijd was Lana Del Rey mijn bekendste volger", vertelt Tamino desgevraagd. "Maar die heeft haar Instagram verwijdert, dus die troef heb ik niet meer", lacht hij. "Heb ooit DM's met haar gestuurd, maar ik heb daar geen print screens van gemaakt, dus je zult mij op mijn woord moeten geloven."

Datum

28 juni 2022

SHARE

NU op KINK

Red Hot Chili Peppers

Scar Tissue

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje