Stuur ons een berichtje

Robert Westera

KINK IN TOUCH: LIVE bij These Go To Eleven in HEDON

Elke maand komt de avondshow, KINK IN TOUCH live vanuit poppodium HEDON in Zwolle. Deze keer was het bij de These Go To Eleven avond, georganiseerd door Seb Dokman van Paceshifters. Op het podium Nederlandse bands Misprint, Library Card en Super Soakers.

SEB DOKMAN

Paceshifters frontman Seb Dokman is een van de drijvende krachten achter de maandelijkse These Go To Eleven avonden. Hij vertelt over hoe de line-up van dit event wordt samengesteld, waar de naam vandaan komt en of er al een volgende stap is als het gaat om het Wolfmother avontuur. Afgelopen maand speelde Paceshifters, als band van Wolfmother in Paradiso.

00:00
04:13

MISPRINT

De Nijmeegse band Misprint opent de februari editie van These Go To Eleven in Nijmegen. Met EP 'Binnenkant van een raam', en titels als 'Lege Koelkast' en 'HEAVY METAL' is de toon gezet. Na de gig was de band direct in de studio voor een gesprek.

00:00
04:23

LIBRARY CARD

De band Library Card heeft er al flink wat speel ervaring opzitten. Van festivals tot het voorprogramma van Sports Team in TivoliVredenburg. Een show die uiteindelijk grootser was dan de band zelf vantevoren gedacht had. Lot en Kat van de band vertelden in de studio over die shows, en werden overladen met positieve reacties vanuit de KINK app.

00:00
04:28

SUPER SOAKERS

Het optreden van Super Soakers was bijna niet doorgegaan, omdat frontman Mart vlak voor de show moest overgeven. Daarom stond er de hele show een emmertje naast het podium, die uiteindelijk niet meer gebruikt hoefde te worden. Afgelopen vrijdag kwam de meest recente EP van de band uit, die gepresenteerd werd in Merleyn in Nijmegen. 

00:00
04:04

NIEUWE MUZIEK ONTDEK JE BIJ KINK IN TOUCH

Elke maandag tot en met donderdag is KINK-dj Jasper Leijdens je gids als het gaat om nieuwe muziek. In de avondshow ontdek je als eerste de beste nieuwe releases, en hoor je gesprekken met de artiesten van KINK en zijn er geregeld live sessies te horen.

Datum

3 februari 2023

SHARE

NU op KINK

Aerosmith

Cryin'

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje