Stuur ons een berichtje

Inhaler speelt akoestische sessie voor KINK IN TOUCH in Paradiso

De zegetocht van de ierse band Inhaler gaat maar door. Twee jaar geleden was het nog de kleine bovenzaal van Paradiso die ze speelden, deze week waren het twee uitverkochte grote zalen. Speciaal voor KINK IN TOUCH pakten de heren een gitaar erbij, om in de middag al in een lege zaal een sessie te spelen.

INHALER

Vlak voor de show in Paradiso sprak KINK-DJ Jasper Leijdens voor KINK IN TOUCH met Eli, Josh en Rob over de grote tour waar ze middenin zitten. Zo hoor je wie het beste (en slechtst) slaapt in de tourbus, wat Fontaines D.C. eet op tour (en ook in Ierland, volgens Rob), hoe het zit met Martin Garrix x Inhaler en spreekt frontman Eli Hewson een aardig woordje Nederlands!

00:00
06:38

LIVE SESSIE

Tijdens de avondshow, KINK IN TOUCH hoor je vaak al artiesten live in de studio spelen. Ook is er een maandelijks live-event vanuit Hedon in Zwolle. Maar een sessie in een leeg Paradiso is toch extra bijzonder! De muziek van de Ierse band Inhaler hoor je al sinds 2019 op KINK, en inmiddels verkopen Eli, Josh, Rob en Ryan twee keer de zaal uit. Op 26 april, de dag van de tweede poptempel show, pakten ze hun gitaren erbij om live te spelen voor KINK. Beluister hieronder de twee livetracks, en let ook op de prachtige galm in een leeg Paradiso.

00:00
05:03
00:00
04:25

Datum

27 april 2022

SHARE

NU op KINK

Bettie Serveert

Palomine

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje