Stuur ons een berichtje

In Touch With Black Honey: "The amazons eat puppy's for breakfast"

Nederlands bier, bitterballen van de Febo, een optreden in Paradiso en uiteraard een bezoekje aan de KINK-studio. Black Honey is na lang wachten eindelijk weer in Nederland en uiteraard kwamen ze langs. bij KINK IN TOUCH om drie livetracks te spelen!

Een avond eerder hadden ze nog in Duitsland gestaan, maar frontvrouw Izzy B. Philips vond het fijn om na jaren pandemie weer terug te zijn in Nederland. "Germany simmular to the Netherlands, but the drives are realy long", legt ze het verschil uit tussen de twee landen. "And they don't have a Febo". Want hoewel de frontvrouw vegetariër is, komt ze graag in de snackbar voor de bitterballen. "But I get the one with cheese". 

Ook gitarist Chris Ostler treed graag op in Nederland en dan met name Paradiso. "It's like such an honour because Bowie had played there, everyone has played there", vertelt hij maandagavond in KINK IN TOUCH. En in tegenstelling tot andere venues waar de band gespeeld heeft, is het er schoon. "We've been to this one dressing room in the north of England", vertelt Izzy. "Where there was mold growing off the walls."

THE AMAZONS

Inmiddels heeft de band uit Brighton minder last van vieze kleedkamers, want eerder tourde ze al met Nothing But Thieves en Kid Kapichi en maandag aten ze nog ontbijt met The Amazons. "We actually woke up in the same hotel as them, but purely by accident", vertelt Izzy. En voor wie benieuwd is naar wat The Amazons ontbijten heeft bassist Tommy een duidelijk antwoord. "They eat puppy's", grapt hij.

Maar natuurlijk was de band niet alleen te gast om het te hebben over bitterballen en puppy's, maar vooral ook om eindelijk eens live te spelen in de KINK-studio. Check alle drie de nummers die de band speelde hieronder!

 

00:00
03:00
00:00
02:40
00:00
03:12

Datum

14 juni 2022

SHARE

NU op KINK

Wolfmother

Joker & The Thief

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje