Stuur ons een berichtje

In Touch With... Beabadoobee

Met 'Talk' heeft Beabadoobee een van de leukste lenteliedjes van het jaar. In de aanloop naar de relase van album twee liggen de verwachtingen hoog. Niet alleen bij de fans, maar ook bij haar. Jasper Leijdens sprak haar over deze zenuwslopende tijd in haar carrière.

Ze kijkt tevreden terug op de periode rondom haar debuut Fake It Flowers, al is ze wel klaar voor een nieuw hoofdstuk. Bae heeft zichzelf over de jaren ontwikkeld en heeft een vorm gevonden waarin ze zich inmiddels meer thuis voelt. "Fake It Flowers, as much as I loved it, it was a phase I look back to fondly. But BaeTopia is a form I want to stay in for a while." De nieuwe plaat, die dus BaeTopia heet, komt uit op 15 juli 2022. 

BACK TO LIVE

Deze nieuwe periode komt ook met de nodige zelfreflectie. Toen ze 'Talk' voor het eerst live speelde was ze bloednerveus, al bleek Bea achteraf wat te streng voor zichzelf: "I listened back to it and I really wasn't that bad." Deze bevestiging zal ze komende periode nodig hebben. Met een welerdtournee in de planning, inclusief een show op het Coachella festival, heeft ze het ontzettend druk de komende periode. De grote afwezige in het tourschema: Nederland. Ze doet een handje vol festivalshows in Europa, maar voor een clubshow zullen we moeten wachten tot volgens jaar. Als het aan Beabadoobee ligt zou ze wel vaker door Europa touren: "If I could choose a place to tour, it'd be Europe and Asia." 

Datum

6 april 2022

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Oh No :: He Said What?

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje