Stuur ons een berichtje

In Touch With... Andrew Davie van Bear's Den

Andrew Davie van Bear's Den sprak met KINK-dj Jasper Leijdens tijdens KINK In Touch over het nieuwe album Blue Hours en de live optredens die de band weer mag doen sinds het opengaan van de podia.

"WOW, WE'RE LIKE ADULTS"

Met alweer het vijfde studio album in aantocht kan je Bear's Den inmiddels wel een volwassen band noemen. Toch kwam er sinds het laatste concert van de band een hoop verantwoordelijkheid bij. Sinds het begin van de pandemie zijn zowel Andrew als bandlid Kevin vader geworden. Combineer dat met een verhuizing en een lockdown en het zorgt voor een ongewoon schrijfproces.

"IT'S LIKE MAKING A MEAL"

Het voor het eerst laten horen van nieuw materiaal, daar zit een heel proces achter.Zo gaat een demo van co-bandleden, naar managers, naar labels en uiteindelijk komt het na vele goedkeuringen en opnames bij fans terecht. Bij de single 'Spiders' was dat ook niet anders. Voor Andrew extra zenuwslopend, omdat er meer persoonlijke boodschappen zitten in dat nummer. Hij vergelijkt het laten horen van het nummer als het koken voor vrienden. Je hoopt dat het goed valt. 

Bekijk het gesprek hieronder:  

 

Datum

22 februari 2022

SHARE

NU op KINK

Kings Of Leon

Don't Matter

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje